Official Medex dealer

Medex Serum Highly Conc. Vit. E
Extra boost en herstellend

SKU serum-highly-conc-vit-e-20-ml Productlijn Eigenschap ,

54.21

Koop dit product en krijg 66 Spaarpunten!

Over Medex Serum Highly Conc. Vit. E
Extra boost en herstellend

Beschrijving

Volledig nieuw principe voor huidtherapie

U wilt naast uw (goede) dagelijkse huidverzorging een “stoot”-therapie, die uw huid op korte termijn significant verbetert, maar u wilt (nog) geen Mesotherapie of cosmethische chirurgie, dan is Medex “Serum Repair Therapie” een oplossing. Medex “Serum Repair Therapie”, die u een paar weken als therapie kunt inzetten of … blijvend gebruiken als constante stimulans van de fibroblasten om een krachtige huid te behouden of te krijgen. Hierbij kunt u gewoon uw gebruikelijke crèmes, welke dat ook zijn, toepassen. De samenstelling maakt dat de werkstoffen een dermate sterke werking en penetratie hebben, dat het ook aangewezen is voor de huid van de man en de donkere huid.

Zijdezachte, mooie huid door significante verbetering van uw huidtextuur wordt bereikt door het zeer positieve effect op de micro-bloedcirculatie. Uw huid wordt mooi rustig, want Vitamine E is een krachtige radicaalvanger / antioxidant. Aangetaste huid herstelt snel door het stimulerend effect van Vitamine E op het natuurlijk herstelmechanisme van uw huid. Voor ieder huidtype, maar zeker ook voor de oudere huid, is de natuurlijke bescherming tegen UV-straling.
De research heeft gekozen voor een combinatie van 3 verschillende Vitamine E typen: zo is de één het meest actief, D-alpha-Tocopheryl Acetate; de ander is product beschermend, om de activiteit maximaal te houden; de derde is bestanddeel van de “oliedrager”, die zelf ook een rijke bron van Vitamine E is.
De hoogste concentratie, d.w.z.: Hogere concentratie dan deze is niet mogelijk; het juiste / optimale evenwicht is gevonden in het Research-lab van Medex tussen veiligheid en maximale activiteit / concentratie.

Huidtype
oudere huid – angetaste huid – fijne lijntjes – oneffenheden – roodheid

Verpakking
Flacon 20 ml

Gebruiksaanwijzing
2 x daags enkele druppels aanbrengen op de huid, hierover de gebruikelijke dag- en nachtcrème en u zult het verschil na één kuur ervaren.

Extra informatie

Ingredienten

CARICA PAPAYA, CERA ALBA, CITRIC ACID, HYALURONIC ACID, MEL (HONEY), TINTICOSYN

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Medex Serum Highly Conc. Vit. E
Extra boost en herstellend
” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *