Official Medex dealer

Medex Crèmé élégance de la Mer
Crèmé de Caviar

SKU medex-creme-de-caviar-50-ml Productlijn Eigenschap , ,

152.50

Koop dit product en krijg 153 Spaarpunten!

Over Medex Crèmé élégance de la Mer
Crèmé de Caviar

Beschrijving

Luxe & voedende dag- en nachtcrème met heerlijke geur

Bevat de echte kaviaar!

  • Heeft een bijzonder effectieve sterk voedende werking op de huid. 
  • Herstellende crème die uw huid mooi vol maakt en een ‘frisse’ teint geeft. 
  • Minimaliseert fijne lijntjes en rimpeltjes.

Huidtype
Droge, rijper wordende huid.

Verpakking
Pot 50 ml + 2 Ampullen “Concentré Botanique” (2x 5 ml)

Gebruiksaanwijzing
– Ampul openen door het tuitje te verwijderen.
– Bovenste puntje van de ampul afknippen.
– Enkele druppels over het hele gelaat aanbrengen.
– ”Crème Élégance de la Mer” aanbrengen.
– Het is belangrijk de ampul koel te bewaren.

Voor een verbluffend resultaat is het belangrijk dat u de “Crème Élégance de la Mer” dagelijks ‘s ochtends en ‘s avonds gebruikt. De ampul “Concentré Botanique”  kan als “boost” onder de crème worden gebruikt, wanneer uw huid een extra “energiestoot” nodig heeft! Als de ampullen “Concentré Botanique” leeg zijn kunt u ‘s ochtends en ‘s avonds gewoon doorgaan met het gebruiken van de voedende Caviarcrème “Crème Élégance de la Mer”.

Let op: als u dagelijks uw huid met “Lait de la Mer Emollient” van Charlotte Sophie Cosmétique reinigt, heeft uw huid een nog optimaler effect van de “Crème Intense de la Mer” met de “Concentré Botanique”!

Toelichting
De echte kaviaar heeft het volgende natuurlijke, maar zeer luxe complex aan bestanddelen te bieden: essentiële aminozuren en vetzuren, bijzondere oligopeptides en proteïnen en sporenelementen.

Het gebruik van “Crème Élégance de la Mer” samen met de ampullen “Concentré Botanique”, die Tinticosyn bevatten, zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid en het minimaliseren van zichtbare tekenen van het ouder worden, inclusief fijne lijntjes en rimpeltjes. Daarnaast helpt Tinticosyn bij het stimuleren van het herstel van de huid, waardoor het energieniveau van de zich verouderende huid weer zo wordt als die van een jonge huid.

Door de “Crème Élégance de la Mer” samen te gebruiken met de “Concentré Botanique” wordt een synergetisch effect bereikt. Dit betekent dat de werking van de actieve werkstoffen onderling versterkt wordt.

De componenten bestaan uitsluitend uit de allerfijnste oliën en werkstoffen met 100% effectiviteit. Dit spreekt vanzelf, if Royal Class is your Style!

Extra informatie

Inhoud

50 ML