Verwijderen huidoneffenheden (T-AWAY)

Voor het verwijderen van storende huidoneffenheden

Huidoneffenheden zoals pigmentvlekken, bloedblaasjes en steelwratjes worden cosmetisch als zeer storend ervaren en zijn net als couperose goed te behandelen met de T-AWAY. Vaak bieden een paar behandelingen al veel resultaat.

De volgende huidoneffenheden zijn zeer goed te behandelen:

  • Couperose (toename kleine bloedvaatjes in het gezicht)
  • Spider Naevus (spinnetjes)
  • Bloedblaasjes
  • Ouderdomsvlekken/pigmentvlekken
  • Fibromen (steelwratjes)

De behandelingen geven in de meeste gevallen een onmiddellijk zichtbaar resultaat.

De werking van het apparaat

DE T-AWAY maakt gebruik van de USHF (Ultra Short High Frequency) technologie, nu ook speciaal voor cosmetische doeleinden. Dankzij de speciale USHF impulsen kan de behandeling van kleine aders en verschillende andere kleine huidaandoeningen worden behandeld.

Voordelen van de T-AWAY

Het apparaat is in staat om kleine gebieden te behandelen en om specifieke resultaten te behalen met minimale effecten op het weefsel. Er is sprake van een hoog en effectief veiligheidsniveau gedurende de behandeling. Behandelingen met de T-AWAY geven in de meeste gevallen een onmiddellijk resultaat.

Waar moet u rekening mee houden na de behandeling?

De behandelde plek zal doorgaans binnen een aantal dagen genezen. Mocht er na de behandeling irritatie optreden kunt u het beste even contact met mij opnemen.

  • U dient hete en natte plaatsen te vermijden, zoals zwembaden, sauna’s, gedurende 72 uur na de behandeling.
  • U dient zonlicht ter vermijden gedurende 6 weken na de behandeling. Tevens dien t u gedurende deze periode gebruik te maken van een sunblocker van tenminste factor 30. Ook moet u geen gebruik maken van de zonnebank gedurende voornoemde periode. De behandeling raden wij af gedurende de zomermaanden.
  • Het gebruik van elk type cosmetische producten die parfum of andere irriterende bestanddelen bevatten, dient gedurende een periode van minimaal 72 uur na de behandeling te worden vermeden.
  • U dient geen zeer inspannende werkzaamheden te verrichten.

Het opvolgen van deze adviezen zal het genezingsproces ten goede komen en irritaties die mogelijk kunnen ontstaan na een behandeling beperken of zelfs voorkomen.

Behandelingen

Huidverzorgend

Ontspannende en verzorgende behandelingen voor de huid en jezelf.

Huidverbeterend

Huidproblemen kunnen erg vervelend zijn. Bekijk wat wij voor jou kunnen betekenen.

Korte Behandelingen

Onder andere epileren en/of harsen of aanbrengen van Make-up.

Impressie

Alpha Bedum

Webshop

Onze webshop speciaal gericht op Medex producten. Hoge kwaliteit producten voor alle huidsoorten, tegen een goede prijs.

Contact

Wil je een afspraak maken of meer informatie? Neem dan contact met mij op met onderstaand formulier of bel met 050 30 178 42