Over Medex

Medex is in de jaren zeventig gestart als farmaceutisch bedrijf. De producten van Medex worden met zorg, liefde en persoonlijke inzet geproduceerd.
Medex Product Algemeen

Medex is een klein familiebedrijf met als gevolg dat de producten zeer exclusief zijn. Door de MEDEX producten hebben wij altijd de garantie te werken met preparaten die aan de hoogste wetenschappelijke eisen voldoen, maar tevens aansluiten op trends en nieuwe mogelijkheden waar u om vraagt.

Via het grensgebied “medisch en cosmetisch” met name bij de behandeling van acné en verwaarloosde en beschadigde huid, is de specialistische cosmetica en later de brede lijn van verzorgingsproducten steeds belangrijker geworden; zodanig dat MEDEX op het gebied van specialistische cosmetica in diverse Europese landen marktleider is.

Medex heeft verschillende huidverzorginglijnen, die allemaal hun specifieke eigenschappen bezitten. Zoveel verschillende producten maken dat de cosmetica van Medex voor u als klant op maat geleverd kan worden. Voor ieder huidtype een passend product. De producten zijn gebaseerd op natuurlijke aromatische oliën en vitamines. Zo zijn natuurlijke geur- en werkstoffen geselecteerd, die elkaar aanvullen, vrijwel zonder gebruik te hoeven maken van parfums of andere toevoegingen. Daardoor zijn de producten ook zeer geschikt voor u, wanneer u een gevoelige huid heeft. Er zijn verschillende productlijnen.

De hoogwaardige biotechnologische producten van MEDEX:

Behandelingen

Huidverzorgend

Ontspannende en verzorgende behandelingen voor de huid en jezelf.

Huidverbeterend

Huidproblemen kunnen erg vervelend zijn. Bekijk wat wij voor jou kunnen betekenen.

Korte Behandelingen

Onder andere epileren en/of harsen of aanbrengen van Make-up.

Impressie

Alpha Bedum

Webshop

Onze webshop speciaal gericht op Medex producten. Hoge kwaliteit producten voor alle huidsoorten, tegen een goede prijs.

Contact

Wil je een afspraak maken of meer informatie? Neem dan contact met mij op met onderstaand formulier of bel met 050 30 178 42