Official Medex dealer

Medex Sophisticated cream CRF
Beau Relax

SKU beau-relax-50-ml Productlijn Eigenschap ,

127.30

Koop dit product en krijg 127 Spaarpunten!

Over Medex Sophisticated cream CRF
Beau Relax

Beschrijving

Specifiek herstellende dag- en nachtcrème met heerlijke geur

Met Cell Relaxation Factor!

  • Ontspant en effent de huid.[1]
  • Verzacht expressielijnen.[2]

Huidtype
Rijper wordende huid.

Verpakking
Pot 50 ml + 2 Ampullen Liposomes d’Hyaluron (2x 5 ml)

Gebruiksaanwijzing
– Ampul openen door het tuitje te verwijderen.
– Bovenste puntje van de ampul afknippen.
– Enkele druppels over het hele gelaat aanbrengen.
– Sophisticated Cream CRF aanbrengen.
– Het is belangrijk de ampul koel te bewaren.

Voor een verbluffend resultaat is het belangrijk dat u de “Sophisticated Cream CRF” dagelijks ‘s ochtends en ‘s avonds gebruikt. De ampul “Liposomes d’Hyaluron” kan als “boost” onder de “Sophisticated Cream CRF” worden gebruikt, wanneer uw huid een extra “energiestoot” nodig heeft! Als de “Ampoules Liposomes d’Hyaluron” leeg zijn kunt u ‘s ochtends en ‘s avonds gewoon doorgaan met het gebruiken van de specifiek herstellende crème.

Let op: als u dagelijks uw huid met “Lait de la Mer Emollient” van Charlotte Sophie Cosmétique reinigt, heeft uw huid een nog optimaler effect van de “Sophisticated Cream CRF” met de “Ampoules Liposomes d’Hyaluron”.

Toelichting
1]Het ontspannen en gladmaken van de huid wordt bereikt door het gebruik van “Cell Relaxation Factor”, een vinding van het Bio Science Cosmetics Laboratorium. De werkzame stof van “Cell Relaxation Factor” wordt gewonnen uit een bijzondere (groene) algen- of plantensoort en heeft een zeer specifieke ontspannende invloed op de kleine spieren in de huid, die zorgen voor de mimiek in het gelaat.

Samentrekkingen van die spiertjes zijn een afspiegeling van de menselijke emotie en moeten dus behouden blijven. Echter, stress, luchtverontreinigingen en weersinvloeden zorgen óók voor het (onnodig) aanspannen van deze spiertjes; de expressielijnen die hierdoor ontstaan in de gezichtshuid monden veelal uit in veel diepere (ongewenste) rimpels.

Door de “Sophisticated Cream CRF” samen te gebruiken met de “Ampoules Liposomes d’Hyaluron” – dit heeft een sterk vochtbindende werking – wordt een synergetisch effect bereikt. Dit betekent dat de werking van de actieve werkstoffen onderling wordt versterkt.

2]Het gebruik van “Sophisticated Cream CRF” met “Cell Relaxation Factor” zorgt voor een ontspannen gelaat zonder onnodige expressielijnen, maar mét behoud van de karakteristieke zeggingskracht. Daardoor is” Sophisticated Cream CRF” een echte anti-rimpelcrème die uw huid weer prachtig glad en zacht maakt!

Extra informatie

Ingredienten

CARICA PAPAYA, CERA ALBA, CITRIC ACID, HYALURONIC ACID, MEL (HONEY), TINTICOSYN

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Medex Sophisticated cream CRF
Beau Relax
” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *