Official Medex dealer

Medex Causaal Deo

SKU medex-causaal-deodorant-20-ml Productlijn Eigenschap

28.00

Koop dit product en krijg 28 Spaarpunten!

Over Medex Causaal Deo

Beschrijving

Unieke, milde & natuurlijke deodorantcrème

 5 tot 7 dagen vrij van transpiratiegeur!

  • De bacteriën die de transpiratiegeur veroorzaken worden door de werkstoffen aangepakt(1).
  • Slechts 1 tot 2 maal per week aanbrengen(2).
  • Behoudt zijn activiteit, ook na contact met water.
  • Sluit de poriën niet af.
  • Ook geschikt als voetdeodorant(3).

Huidtype
Geschikt voor ieder huidtype.

Verpakking
Pot 20 ml

Gebruiksaanwijzing

(2)Causaal Deodorant is eenvoudig in gebruik. U stopt simpelweg met het gebruik van uw “oude” deodorant 24 uur voordat u Causaal Deodorant voor het eerst aanbrengt. In het begin dient u Causaal Deodorant wellicht iets vaker aan te brengen, om zodoende een bepaald “beschermingsniveau” tegen de lichaamsgeur op te bouwen, waarbij eerst een overmaat aan hardnekkige microben uitgeschakeld moet worden. Was en droog altijd eerst de plaatsen waar u Causaal Deodorant wilt aanbrengen (bijv. oksels en voeten). Breng daarna met uw vingertop of spatel een kleine hoeveelheid – ter grootte van een rijstkorrel – aan op de huid (evt. het haar) van de oksel. Hierbij dient u de crème niet in te smeren, licht aanbrengen is voldoende, zo blijven de poriën open.

(3)Voor gebruik bij voeten: brengt u slechts een klein likje aan tussen de tenen, onder de teenholte en in de voetholte. Gebruik geen andere deodorant of anti-transpirant wanneer u Causaal Deodorant gebuikt. Sluit het potje steeds direct na gebruik, anders loopt de activiteit van de deodorant mogelijkerwijs terug.

Toelichting

(1)Het product waar Medex groot door geworden is. Het is ongetwijfeld de beste deodorant die er op de markt is. Mensen die last hebben van transpiratiegeur kunnen spuiten wat ze willen, maar de penetrante geur verdwijnt niet. De Causaal Deodorant wordt aangebracht onder de armen of voeten, waarna de transpiratiegeur verdwijnt. Dit komt omdat de pasteuze Causaal Deodorant de bacteriën doodt, en de bacteriën veroorzaken de transpiratiegeur. De transpiratie (perspiratie) op zich blijft gewoon doorgaan.

Causaal Deodorant is een unieke, milde deodorantcrème: de gemiddelde gebruiker hoeft slechts eenmaal in de 5-7 dagen het product aan te brengen om verlost te zijn van de nare transpiratielucht voor 7, of soms wel langer, zelfs bij sporten of zware inspanningen. U kunt baden, douchen of zwemmen na het aanbrengen van de Causaal Deodorant, zonder dat het zijn activiteit verliest. De crème laat daarnaast ook geen verkleuringen of nare geurtjes achter in uw kleding. Een pot (20 ml) is genoeg voor 4 maanden!

Extra informatie

Ingredienten

CARICA PAPAYA, CERA ALBA, CITRIC ACID, HYALURONIC ACID, MEL (HONEY), TINTICOSYN

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Medex Causaal Deo” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *