Official Medex dealer

Medex Coleseed Clay Scrub

SKU coleseed-clay-scrub-500-gr Productlijn Eigenschap ,

30.70

Koop dit product en krijg 31 Spaarpunten!

Over Medex Coleseed Clay Scrub

Beschrijving

Zuiverende koolzaad kleiscrub.

Onderdeel van het Xenymphus Kleiscrubritueel.

  • Zuivert en ontslakt de huid(1).
  • Met vitamine A en E en Omega -3, -6 en -9 overzadigde vetzuren (2).
  • Voor een heerlijk gladde en zachte huid.

Huidtype
Voor ieder huidtype. Uitermate geschikt voor rug & armen.

Verpakking
Pot 500 gr

Gebruiksaanwijzing

U kunt van het Xenymphus Kleiscrubritueel in uw eigen badkamer genieten. U brengt de kleiscrub aan, of wanneer u met zijn tweeën (moeder-dochter of man-vrouw etc.) bent brengt u het bij elkaar aan. Daarna laat u de Klei 15-20 minuten op de huid. Terwijl u heerlijk ontspant, kan de Klei haar huidzuiverende werking uitoefenen. Heeft u de beschikking over een stoomcabine dan kunt u die eventueel inzetten voor extra warmte-effect. Daarna wordt de Kleiscrub met roterende bewegingen onder de douche afgespoeld. U zult versteld staan hoe zacht, schoon en glad de huid nu aanvoelt!

Toelichting

(1)Het uitgangspunt van elke scrub is sterk zuiverende klei. Deze klei heeft een sterk absorptievermogen en kan huidvet (talgresten) en vuil, van bijvoorbeeld huidmicroben, goed in zich opnemen. De huid zal zo ontslakken, waardoor ze heerlijk zacht en glad aanvoelt.

(2)Koolzaad: De bloeitijd van koolzaad (coleseed) duurt maar een week of drie, maar in die tijd laat de rijke bloem van de koolzaadplant zich in volle glorie zien. In de regio gelegen ten noordoosten van Medex trekken velen er dan op uit om te genieten van die wuivende bloemenpracht. Die geur geeft direct dat bijzondere thuisgevoel. De koudgeperste zaden van koolzaad herbergen alle goede stoffen in zich, zoals vitamine A en E en omega-3, -6 en -9 onverzadigde vetzuren. De Coleseed Clay Scrub van Medex is speciaal geschikt voor rug en armen. . 

Extra informatie

Ingredienten

CARICA PAPAYA, CERA ALBA, CITRIC ACID, HYALURONIC ACID, MEL (HONEY), TINTICOSYN

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Medex Coleseed Clay Scrub” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *