Official Medex dealer

Medex Crème Softly Grasse

SKU creme-softly-grasse-50-ml Productlijn Eigenschap , , , ,

39.40

Koop dit product en krijg 39 Spaarpunten!

Over Medex Crème Softly Grasse

Beschrijving

Heerlijk romige dag- & nachtcrème

Hypoallergeen, 100% natuurlijk, biologisch, vrij van parfum en geurstoffen.

 – voor de uiterst gevoelige huid –

  • Zeer zachte & volle crème(1).
  • Met vochtvasthoudende eigenschappen.
  • Zonder parfum.

Huidtype
Voor uiterst gevoelige & ouder wordende huid, special voor de droge en vochtarme huid.

Verpakking
Pot 50 ml

Gebruiksaanwijzing

Te gebruiken als dag- en nachtcrème, na reiniging.

Toelichting 

[1]Het zachtste van het zachtste wordt u geboden met “Softly”. Huidverzorging voor de vrouw die het mooiste en beste wil, maar een extra overgevoelige huid heeft.

“Soflty” is uitgebreid getest en gebleken het allerbeste te zijn voor u, als u een extra gevoelige huid heeft. “Softly” is in al haar facetten zo samengesteld dat u kunt genieten van luxe huidverzorging die optimaal geschikt is voor uw huid.

Gefabriceerd met de meeste aandacht en samengesteld uit de allerbeste componenten. De meest hoogwaardige componenten in een evenwichtige verhouding om u, wanneer u denkt nergens meer tegen te kunnen, het luxe gevoel van een prachtige crème te laten behouden.

Bij het ouder worden wordt de huid steeds dunner en dunner en daardoor gevoeliger voor diverse factoren waar de huid voorheen wel tegen kon, zolas UV-straling door zonlicht, uitdroging door cv en harde wind. Met als gevolg reacties op de meest gewone verzorgingsproducten als shampoo, zeep en de crèmes die u altijd gebruikte. Daarom is er voor u “Softly”, het zachtste van het zachtste.

In feite heeft iedere huid die iets ouder wordt behoefte aan een zachte en volle crème. Medex is inmiddels daarin gespecialiseerd door de ervaring met Quintenstein. En nu wordt deze ervaring uitgebreid voor de echt hypergevoelige huid met “Softly”.

Behoort u tot de steeds groter wordende groep mensen met een overgevoelige huid? Zeker vanaf ongeveer 50 jaar hebben velen last van een overgevoelige huid! U bent dan geen “huidpatiënt”, want huidveroudering is een natuurlijk proces. Dus u moet de voor u geschikte crème van hoog niveau hebben met de luxe uitstraling als u altijd gewend was. Dat is “Softly”. Vanzelfsprekend zijn er tevens jongen mensen met overgevoeligheidsverschijnselen. Ook dan komt tegenwoordig vaker voor en “Softly” is daarvoor aangewezen.

Extra informatie

Ingredienten

CARICA PAPAYA, CERA ALBA, CITRIC ACID, HYALURONIC ACID, MEL (HONEY), TINTICOSYN

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Medex Crème Softly Grasse” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *