Official Medex dealer

Medex Essence De Beauté

SKU Medex Essence De Beauté Productlijn Eigenschap , ,

48.60

Koop dit product en krijg 49 Spaarpunten!

Over Medex Essence De Beauté

Beschrijving

ESSENCE DE BEAUTÉ voor optimale hydratatie en huidverjonging

  • Geeft essentiële voeding door o.a. Hyaluronzuur, Vitamine B5, Magnesium en anti-ageing Oligo-peptide.(1).
  • Herstelt de pH-balans van de huid.

Huidtype
Voor alle huidtypen

Verpakking
Airless Dispenser 50 ml

Gebruiksaanwijzing

2x daags aanbrengen op een gereinigde huid onder de dag-of nachtcrème en licht inmasseren. Tevens te gebruiken voor lichaamsverzorging.

Toelichting

(1) ESSENCE DE BEAUTÉ biedt optimale hydratatie en huidverjonging door de pH-balans van de huid te herstellen en essentiële voeding te geven, o.a. door natuurlijke ingrediënten zoals Hyaluronzuur, Vitamine B5 en het essentiële element Magnesium. Bevat tevens het anti-ageing oligo-peptide “Acetyl Tetrapeptide-5” dat zorgt voor het behoud van de huidelasticiteit. Tevens te gebruiken voor lichaamsverzorging.

Meest gestelde vragen door onze gebruikers: Heb ik nu geen Lotion meer nodig?

U heeft nog wel een lotion nodig. Het Essence de Beauté wordt niet gebruikt i.p.v. een lotion. U heeft na het reinigen met een cleanser zoals b.v. de Lait Hydermios, altijd nog de Lotion Hydermios nodig om de laatste restjes van de cleanser en onzuiverheden te verwijderen. En de Lotion zorgt ervoor dat de pH- waarde van de huid weer herstelt wordt.

Wat is een essence?

Het Essence de Beauté is een hydraterend serum om je huid voor te bereiden op de crème die je daarna gebruikt. Een droge huid kan minder gemakkelijk een crème opnemen in vergelijking tot een enigszins vochtige huid, denk hierbij aan een spons.“Essence de Beauté” vormt de hydraterende laag die de huid op de juiste manier voorbereidt om maximaal effect en resultaat te hebben van de mooie serums (die u eventueel ook gebruikt) en de dag- en nachtcrème.

Verschil tussen het Medex Essence de Beauté en andere essences?

In tegenstelling tot de meeste andere essences is het Medex Essence de Beauté wel een echt Anti-Ageing product. De basis van het Medex Essence de Beauté is:

• hoog gedoseerd Hyaluronzuur , essentieel voor een goede vochtbalans in de huid en daaraan toegevoegd:

Vitamine B5: D-Panthenol, Pro-vitamine B5 D-Panthenol is bij Medex uiteraard van farmaceutische kwaliteit en volgens de Medex-filosofie wordt gebruik gemaakt van de rechts draaiende stereo-isomeer: dubbel zo actief als het racemisch mengsel. D-Panthenol vermindert de roodheid (erytheem) en zorgt voor herstel van de huid na zonnebrand, is daarnaast wondhelend.Indicaties:vochtarme huid – vermoeide huid – doffe huid – kleine pukkeltjes – grove poriën – donkere kringen onder de ogen – irritaties en jeuk

Magnesium: Magnesium ChlorideMagnesium is een zeer belangrijk mineraal voor het menselijk metabolisme, bijv. als enzymatische co-factor die betrokken is bij het huidvernieuwingsproces en herstel van de huid. De beste manier om het mineraal aangeboden te krijgen is in de Chloride-vorm, zoals het ook in zeewater voorkomt – bijv. de Dode Zee bevat er een heel hoge concentratie van. Magnesium helpt bij het onschadelijk maken van vrije radicalen in de huid en helpt bij allerlei huidproblemen, zoals jeuk, rode huid, droge huid, onreine huid. Denk hierbij ook aan naar eczeem en rosacea neigende huid.

Oligopeptide: Acetyl Tetrapeptide-5Dit oligo-peptide heeft twee zeer belangrijke eigenschappen: Het reduceert wallen onder de ogen op krachtige wijze en vermindert significant donkere kringen onder de ogen, door het verbeteren van de elasticiteit van de huid, door het verhinderen van het cross-linken van huidcollageen en het verzorgen van een anti-oedemaal effect. Snelle resultaten, al na twee weken, met een optimaal resultaat na vier weken (in-vivo en in-vitro testen!).

 

Extra informatie

Ingredienten

CARICA PAPAYA, CERA ALBA, CITRIC ACID, HYALURONIC ACID, MEL (HONEY), TINTICOSYN

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Medex Essence De Beauté” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *