Official Medex dealer

Medex Purus Lotion

SKU purus-lotion-125-ml Productlijn Eigenschap , ,

28.20

Koop dit product en krijg 28 Spaarpunten!

Over Medex Purus Lotion

Beschrijving

Lotion
  • Te gebruiken bij puistjes / comedonen / mee-eters(1).
  • Verfijnt de huidstructuur en vermindert grove poriën.
  • Bevat een extract van het natuurlijke melkzuur.

Huidtype
Voor de vette, onreine en acnehuid.

Verpakking
Pompflacon 125 ml

Gebruiksaanwijzing 

‘s Ochtends en ‘s avonds gebruiken na reiniging en voor de dag- of nachtcrème. Als een masker gebruikt wordt, na het masker aanbrengen. Vanwege de sterke activiteit kan het nodig zijn na verloop van tijd wanneer de huid sterk droogt en/of reageert, alleen de puistjes / comedonen aan te stippen of alleen dat deel van het gelaat waar de puistjes gelokaliseerd zijn.

Tip: wanneer u puistjes / comedonen heeft, zorgt u er dan voor dat u altijd een kleine hoeveelheid Purus Lotion bij u heeft; zodra een puistje gaat jeuken of irriteren direct een weinig Purus Lotion op een wattenschijfje of op een puntje van een doekje aanbrengen en het bewuste puistje aanstippen. Bij teveel uitdrogen afwisselen met Lotion Humedios, of helemaal overstappen op Lotion Humedios.

Toelichting

(1) Speciaal voor de vette en onreine huid, bevat o.a. het natuurlijke melkzuur voor de stabilisatie van de pH-waarde, belangrijk voor het herstel van de natuurlijke huidbarrière. Purus Lotion helpt bij het reduceren van de talgproductie en heeft een zeker uitdrogend effect. Tevens wordt gebruik gemaakt van componenten die ook een zeker antimicrobieel effect hebben. Helpt tevens de huidstructuur te verfijnen en grove poriën te verminderen.

Extra informatie

Ingredienten

CARICA PAPAYA, CERA ALBA, CITRIC ACID, HYALURONIC ACID, MEL (HONEY), TINTICOSYN

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Medex Purus Lotion” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *