Official Medex dealer

Medex Serum 30% Vit. C
Extra boost en herstellend

SKU serum-30-vit-c-4x-stab-20-ml Productlijn Eigenschap

65.60

Koop dit product en krijg 66 Spaarpunten!

Over Medex Serum 30% Vit. C
Extra boost en herstellend

Beschrijving

Serum 30% Vit. C (4x stab)

Huidtype
Heel breed in te zetten, voor vele/ alle huidtype en huidproblemen. Van huidveroudering tot hyperpigmentatie en gevoelige huid. Lees de toelichting en u ziet, dat deze 4 x gestabiliseerde vit C altijd, of het antwoord op het probleem is, of minimaal een ondersteuning is bij een ander gekozen inzet.

Verpakking
Flacon 20 ml

Toelichting

Een serum in olie met 4x gestabiliseerde Vitamine C 30%. In huidverzorging is de rol van vitamine C (L-Ascorbic Acid) altijd beperkt gebleven. Daar is een reden voor: Het wordt slecht opgenomen, is instabiel en irriteert. Nieuwe ontwikkelingen en nieuwe technieken maken het nu mogelijk Vitamine C te stabiliseren. Het vitamine C-molecuul heeft 4 groepen waardoor het instabiel wordt. Medex heeft al die 4 groepen gestabiliseerd, waardoor de volle waarde van vitamine C, die zeer groot is, tot haar recht komt.

De 4 x gestabiliseerde Vitamine C van Medex is dus zeer stabiel; het wordt zelfs door de meest gevoelige huid verdragen. Bijkomend voordeel is dat 4 x gestabiliseerde Vitamine C lipofiel (olie-oplosbaar) is geworden, waardoor de opname door de huid zeer effectief is. Op deze wijze kunnen de uitmuntende eigenschappen van Vitamine C ten volle benut worden.

4 x gestabiliseerde Vitamine C van Medex bezit talrijke werkingskrachten met verschillende doelen:

1) Het anti-verouderingsproces wordt bereikt door de combinatie van 4x gestabiliseerde Vitamine C met natuurlijke Vitamine E. Zo wordt een van nature actief anti-oxidatief koppel gevormd, dat in staat is om ongewenste (per)oxidatie (oorzaak van cel veroudering) van huidlipiden door UV-straling te verhinderen , waardoor de huid beschermd wordt tegen celschade door UV-stress, van zowel UV-B als UV-A-straling. In de praktijk betekent dit, dat de huid jong blijft.

2) Nog een belangrijke eigenschap van 4x gestabiliseerde Vitamine C is de stimulerende werking op de aanmaak van collageen. Bij dit aspect speelt de sterk verhoogde huidpenetratie van de 4x gestabiliseerde Vitamine C een cruciale rol, aangezien de diepgelegen fibroblasten hierbij bereikt dienen te worden. Door de sterk lipofiele eigenschappen van 4x gestabiliseerde Vitamine C is dit het geval, niet alleen omdat de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd, maar ook omdat de afbraak ervan verminderd wordt (het mes snijdt aan twee kanten!).

3) Het Vit. C Serum (30%) met 4x gestabiliseerde Vit. C is zo’n krachtig en veelzijdig middel, dat het voor diverse indicaties ingezet kan worden De hoogte van de Medex-dosering van 30% maakt dit mogelijk, als u bedenkt, dat de activiteit van 4 x gestabiliseerde vit. C al bij 8% intreedt. En toch is deze 30% geschikt voor de meest gevoelige huid, zelfs als behandeling daarvan.

4) 4x gestabiliseerde Vitamine C is zelfs als “whitening” ingrediënt zeer doeltreffend in te zetten, omdat het de productie van het enzym Tyrosinase drastisch reduceert, waardoor de aanmaak van pigment wordt geminimaliseerd / genormaliseerd. Daardoor zorgt 4x gestabiliseerde Vitamine C voor een mooie, egale huid vrij van ouderdomsvlekjes, na verloop van weken. (De huid zal één of meerdere vernieuwingscycli nodig hebben, om het oude pigment af te voeren.)

Tip: Voor de nacht is “Vital Recover K” cream aangewezen.

Extra informatie

Ingredienten

CARICA PAPAYA, CERA ALBA, CITRIC ACID, HYALURONIC ACID, MEL (HONEY), TINTICOSYN

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Medex Serum 30% Vit. C
Extra boost en herstellend
” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *