Official Medex dealer

Medex Serum Highly Conc. Pro-Vit A
Extra boost en herstellend

SKU serum-highly-conc-pro-vit-a-20-ml Productlijn Eigenschap ,

65.60

Koop dit product en krijg 66 Spaarpunten!

Over Medex Serum Highly Conc. Pro-Vit A
Extra boost en herstellend

Beschrijving

Volledig nieuw principe voor huidtherapie met pro-Vitamine A

U wilt naast uw (goede) dagelijkse huidverzorging een “stoot”-therapie, die uw huid op korte termijn significant verbetert, maar u wilt (nog) geen Mesotherapie of cosmethische chirurgie, dan is Medex “Serum Repair Therapie” een oplossing. Medex “Serum Repair Therapie”, die u een paar weken als therapie kunt inzetten of … blijvend gebruiken als constante stimulans van de fibroblasten om een krachtige huid te behouden of te krijgen. Hierbij kunt u gewoon uw gebruikelijke crèmes, welke dat ook zijn, toepassen. De samenstelling maakt dat de werkstoffen een dermate sterke werking en penetratie hebben, dat het ook aangewezen is voor de huid van de man en de donkere huid.

Het Serum “Highly Concentrated pro-Vitamine A” geeft een zijdezachte, mooie huid door significante verbetering van uw huidtextuur en is gemaakt uit een 100% natuurlijke, plantaardige bron van pro-Vitamine A. Wordt door enzymen van de huid omgezet in Vitamine A (Retinol). Vitamine A is Anti-Ageing, want stimuleert de wederopbouw van de huid, brengt de talgproductie in balans en voedt de fibroblasten van de dermis. Voor ieder huidtype, met name droge, tere en schilferige huid. Vitamine A heeft een sterke synergie met Vitamine E, daardoor samen anti-oxidatief, en het versterkt tevens de afweer van de huid door Detox-functie.
De hoogste concentratie, d.w.z.: Hogere concentratie dan deze is niet mogelijk; het juiste / optimale evenwicht is gevonden in het Research-lab van Medex tussen veiligheid en maximale activiteit / concentratie.

Huidtype
Voor ieder huidtype, met name droge, tere en schilferige huid

Verpakking
Flacon 20 ml

Gebruiksaanwijzing
2 x daags enkele druppels van het Pro-Vitamine A-serum aanbrengen op de huid, hierover de gebruikelijke dag- en nachtcrème en u zult het verschil na één kuur ervaren.

Extra informatie

Ingredienten

CARICA PAPAYA, CERA ALBA, CITRIC ACID, HYALURONIC ACID, MEL (HONEY), TINTICOSYN

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Medex Serum Highly Conc. Pro-Vit A
Extra boost en herstellend
” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *