Official Medex dealer

Medex Sun Sensitive
Airless dispenser

SKU sws-sun-sensitive-skin-100-ml-1 Productlijn Eigenschap ,

25.50

Koop dit product en krijg 26 Spaarpunten!

Over Medex Sun Sensitive
Airless dispenser

Beschrijving

Zonnebrandcrème voor optimale bescherming en bruining

 – Sun with Sense

  • Laat de gevoelige huid wennen aan de eerste (voorjaars)zon.
  • Met bruiningsversneller(1).
  • In-vitro SPF 20(2).
  • Verrijkt met vitaminen en plantenextracten.

Huidtype
Voor de gevoelige huid.

Verpakking
Airless Dispenser 100 ml

Gebruiksaanwijzing

Bij een gevoelige huid is training zeer belangrijk. Breng daarom SUN SENSITIVE SKIN aan en ga in het begin heel kort in de zon: later als uw huid al wat kleur heeft langer, maar nooit langer dan één uur per dag in de volle zon. Nooit zonnebaden tussen 11.00 en 15.00 uur (in die periode bruint u ook in de schaduw!).

Na het baden direct afdrogen, want waterdruppels werken als een brandglas, en opnieuw SUN SENSITIVE SKIN aanbrengen. Maak ook gebruik van beschermende kleding, zoals zonnehoed en T-shirt. Steeds als de huid in de zon komt (ook tijdens wandelen en winkelen) eerst inwrijven met Sun with Sense.

Neem Sun with Sense HIGH PROTECTION, wanneer een zeer hoge beschermingsfactor gewenst is, voor de (zeer) gevoelige huid of bij zeer felle zon. U behoudt langer een mooie bruine en verzorgde huid als u ‘s avonds de huid verzorgt met AFTER SUN.

Toelichting

SUN SENSITIVE SKIN is voor mensen die hun gevoelige huid willen laten wennen aan de eerste (voorjaars)zon. (1)Door de bruiningsversneller in SUN SENSITIVE SKIN bouwt de huid een natuurlijke bescherming op tegen UV-straling. Daarnaast houden vitaminen en plantenextracten uw huid mooi en soepel.

(2)De in-vitro-SPF van SUN SENSITIVE SKIN is SPF 20, hetgeen wordt bereikt door het inzetten van de modernste UV-Filters, die zowel UV-A als UV-B filteren. Een beschermingsfactor geeft alleen aan hoeveel langer u in de zon kunt blijven. Sun with Sense werkt anders: bij elke zonsituatie is er voor u een passend Sun with Sense product. Omdat u gewend bent aan beschermingsfactoren geven we u daarvan wel een indicatie: voor SUN SENSITIVE SKIN is dat factor 20.

Extra informatie

Ingredienten

CARICA PAPAYA, CERA ALBA, CITRIC ACID, HYALURONIC ACID, MEL (HONEY), TINTICOSYN

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Medex Sun Sensitive
Airless dispenser
” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *