Official Medex dealer

Medex High Protection
Sun with Sense

SKU sws-high-protection-100-ml Productlijn Eigenschap

27.00

Koop dit product en krijg 27 Spaarpunten!

Over Medex High Protection
Sun with Sense

Beschrijving

Zonnebrandcrème voor de kinderhuid & zeer lichte huid

 – Sun with Sense

  • Biedt optimale bescherming tegen UV-A en UV-B straling(1).
  • In-vitro SPF 30+.

Huidtype
Voor de kinderhuid en zeer lichte huid

Verpakking
Airless dispenser 100 ml

Gebruiksaanwijzing

Train uw huid en die van uw kind, breng Sun with Sense HIGH PROTECTION aan en ga in het begin heel kort in de zon: later als uw huid al wat kleur heeft langer, maar niet langer dan één uur per dag in de volle zon.

Een verbrande huid wordt niet bruin, laat het zover dus nooit komen. Nooit zonnebaden tussen 11.00 en 15.00 uur (in die periode bruint u ook in de schaduw!). Na het baden direct afdrogen, want waterdruppels werken als een brandglas, en opnieuw Sun with Sense HIGH PROTECTION aanbrengen. Maak ook gebruik van beschermende kleding, zoals zonnehoed en T-shirt.

Steeds als de huid in de zon komt (ook tijdens wandelen en winkelen) eerst inwrijven met Sun with Sense. U behoudt langer een mooie bruine en verzorgde huid als u ‘s avonds de huid verzorgt met Sun with Sense AFTER SUN.

Toelichting

(1)Kinderen verdienen een goede bescherming tegen de zon, om schadelijke gevolgen van UV-straling op latere leeftijd te helpen voorkomen. Daarom is er HIGH PROTECTION voor kinderen en mensen met een (zeer) lichte huidskleur, die overgevoelig reageren op de zon. Door de hoge beschermingsfactor en waterproofformule kunt u langere tijd genieten van zon en zee.

Een beschermingsfactor geeft alleen aan hoeveel langer u in de zon kunt blijven. Sun with Sense werkt anders: bij elke zonsituatie is er voor u een passend Sun with Sense product. Omdat u gewend bent aan beschermingsfactoren geven we u daarvan wel een indicatie: voor HIGH PROTECTION is dat factor 30+.

Extra informatie

Ingredienten

CARICA PAPAYA, CERA ALBA, CITRIC ACID, HYALURONIC ACID, MEL (HONEY), TINTICOSYN

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Medex High Protection
Sun with Sense
” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *