Official Medex dealer

Medex Cellular Meso Anti-Ageing SPF 25

SKU cellular-meso-anti-ageing-fluid-spf-25-30-ml Productlijn Eigenschap , , ,

69.10

Koop dit product en krijg 69 Spaarpunten!

Over Medex Cellular Meso Anti-Ageing SPF 25

Beschrijving

Cellular “Meso” Anti-Ageing Fluid – met SPF 25

Indicaties

  • Sterk herstellend vermogen na behandeling met: Mesotherapie, Microdermabrasie, Micro-Needling, alle soorten peeling en Fruitzuurbehandeling.

Verpakking
Airless Dispenser 30 ml

Gebruiksaanwijzing

Nabehandeling bij:

  • Mesotherapie
  • Microdermabrasie
  • Micro-Needling
  • Fruitzuurbehandeling
  • Alle soorten peeling

Tip: Voor de nacht is “Vital Recover K” cream aangewezen.

Toelichting

Cellular “Meso” Anti-Ageing Fluid – met “Neuropeptide”, SPF 25 en UV-A factor.
Indicaties: Dagelijkse verzorging na met name” Mesotherapie-”en “Microneedling-” behandelingen, maar in feite na alle intensieve behandelingen, denk aan Microdermabrasie en Fruitzuurbehandeling. In algemene zin: als de huid gevoelig en/of gestrest is. Cellular ”Meso” Anti-Ageing Fluid heeft een dubbele werking na de Meso- en andere intensieve behandelingen, heeft het een kalmerende en herstellende werking, plus dat u een hoger rendement van de behandeling kunt verwachten.

Mesotherapie is dé methode om de huid al het goede te geven dat het nodig heeft, zoals vele Vitaminen, Cafeïne, Hyaluronzuur, DMAE en Glycolzuur. Het Medex-laboratorium ontdekte een belangrijke synergetisch werking tussen Mesotherapie en het gebruik van Neuropeptiden voor het zenuwstelsel, hetgeen resulteerde in het nieuwe product Cellular “Meso” Anti-Ageing Fluid. Want als het gaat om anti-ageing is de rol van het zenuwstelsel in de huid lang onderbelicht gebleven. De welbekende huidcellen, zoals keratinocyten, melanocyten, fibroblasten en adipocyten hebben directe interactie het zenuwstelsel. Neuropeptiden, zoals Nerve Growth Factor en het Neuropeptide LGI in Cellular “Meso” Anti-Ageing Fluid, zorgen voor een het onderhoud en de groei van de zenuwuiteinden in de huid. Door in de nabehandeling van de Mesotherapie gebruik te maken van Neuropeptiden, worden de communicatieprocessen van de huid versneld en gestroomlijnd, zodat de goede voedingsstoffen van de Mesotherapie dáár terechtkomen waar ze het meest nodig zijn. Zo profiteert u maximaal van de Mesotherapie-behandeling!

Extra informatie

Ingredienten

CARICA PAPAYA, CERA ALBA, CITRIC ACID, HYALURONIC ACID, MEL (HONEY), TINTICOSYN

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Medex Cellular Meso Anti-Ageing SPF 25” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *