Official Medex dealer

Medex Conc. Stam Cell Serum flacon
Extra boost en herstellend

SKU concentrated-stam-cell-serum-flacon-20-ml Productlijn Eigenschap ,

47.00

Koop dit product en krijg 47 Spaarpunten!

Over Medex Conc. Stam Cell Serum flacon
Extra boost en herstellend

Beschrijving

Volledig nieuw principe voor huidtherapie

U wilt naast uw (goede) dagelijkse huidverzorging een “stoot”-therapie, die uw huid op korte termijn significant verbetert, maar u wilt (nog) geen Mesotherapie of cosmethische chirurgie, dan is Medex “Serum Repair Therapie” een oplossing. Medex “Serum Repair Therapie”, die u een paar weken als therapie kunt inzetten of … blijvend gebruiken als constante stimulans van de fibroblasten om een krachtige huid te behouden of te krijgen. Hierbij kunt u gewoon uw gebruikelijke crèmes, welke dat ook zijn, toepassen. De samenstelling maakt dat de werkstoffen een dermate sterke werking en penetratie hebben, dat het ook aangewezen is voor de huid van de man en de donkere huid.

Verslapte huid, kraaienpootjes die inmiddels té diep zijn, kortom een oudere huid waar u genoeg van heeft. Als u een oppepper wilt, kortom “het” moet weer in orde zijn, dan heeft u behoefte aan een sterk product, dat u weer doet stralen, dan is “Medex Concentrated Stam Cell Serum” aangewezen. Dit Stamcel-serum kan zeer goed afgewisseld worden met “Serum 10.5 Arnyligine.” Beide zijn geschikt om op dezelfde indicatie ingezet te worden, maar beide hebben een ander aangrijpingspunt, daardoor is bij combinatie het uiteindelijke resultaat fantastisch. De naalden en het mes kunt u nog rustig even vergeten met “Concentrated Stam Cell Serum.”

Huidtype
verslapte huid – verouderde huid / rijpe huid – cellulite – kraaienpootjes

Verpakking
Flacon 20 ml

Gebruiksaanwijzing
U doet een kuur van plusminus 2 maanden naast uw dagelijkse huidverzorging: Aangezien u geïnteresseerd bent in Medex “Serum Repair Therapie” gaan wij er vanuit, dat u al dagelijks een goede huidverzorging doet. Een paar druppeltjes op uw huid licht inwrijven en ongeveer 3 minuten laten intrekken alvorens u uw dag- of nachtcrème aanbrengt. U doet dan het allersterkste wat mogelijk is vóór Mesotherapie of cosmetische chirurgie.

Extra informatie

Ingredienten

CARICA PAPAYA, CERA ALBA, CITRIC ACID, HYALURONIC ACID, MEL (HONEY), TINTICOSYN

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Medex Conc. Stam Cell Serum flacon
Extra boost en herstellend
” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *