Official Medex dealer

Medex Serum Phyto Hormones Flacon
Extra boost en herstellend

SKU serum-phyto-hormones-flacon-20-ml Productlijn Eigenschap ,

45.75

Koop dit product en krijg 46 Spaarpunten!

Over Medex Serum Phyto Hormones Flacon
Extra boost en herstellend

Beschrijving

Volledig nieuw principe voor huidtherapie

U wilt naast uw (goede) dagelijkse huidverzorging een “stoot”-therapie, die uw huid op korte termijn significant verbetert, maar u wilt (nog) geen Mesotherapie of cosmethische chirurgie, dan is Medex “Serum Repair Therapie” een oplossing. Medex “Serum Repair Therapie”, die u een paar weken als therapie kunt inzetten of … blijvend gebruiken als constante stimulans van de fibroblasten om een krachtige huid te behouden of te krijgen. Hierbij kunt u gewoon uw gebruikelijke crèmes, welke dat ook zijn, toepassen. De samenstelling maakt dat de werkstoffen een dermate sterke werking en penetratie hebben, dat het ook aangewezen is voor de huid van de man en de donkere huid.

Wisselingen in het hormoongehalte ten gevolge van overgang, kunnen ertoe leiden dat de huid dunner en droger wordt en vroegtijdig rimpels vertoont. Reeds vanaf het 40ste levensjaar begint het oestrogeengehalte af te nemen. Uw huidbarrièrefunctie wordt hierdoor aangetast in de vorm van verminderde vochtbalans en te weinig aanmaak van filaggrine (zie Fagus Sylvatica bij “belangrijkste werkstoffen”). Als je nog zo lekker jong bent (rond 40) heb je vaak niet door dat je huidproblemen, waar je vroeger nooit last van had, veroorzaakt kunnen worden door het gebrek aan bepaalde hormonen in je huid. Medex maakt u weer gelukkig door het Serum “Phyto Hormones” met een hoge dosering Hyaluronzuur (10 mg/ml) aan te bieden.

Huidtype
sterk vochtarme huid – oneffen huid – grauwe huid – gevoelige huid

Verpakking
Flacon 20 ml

Gebruiksaanwijzing
Breng dagelijks ’s ochtends en ’s avonds enkele druppels aan op uw huid en hierover uw gebruikelijke dag- of nachtverzorging en uw huid wordt weer mooi jong en stralend als daarvoor. Let op: De werking is zeer krachtig en dat merkt u. Naast de beschreven huidverjongende werking, krijgt uw huid onmiddellijk weer zijn juiste vochtbalans. Dit komt door het Hyaluronzuur. Maar…

LET OP: de hoge concentratie Hyaluronzuur, zorgt ervoor dat het onderhuidse vocht wordt aangetrokken, dit ervaart u als “trekkerig”, het vocht wordt ook daadwerkelijk “aangetrokken”. Wanneer u uw dag- of nachtcrème heeft aangebracht is dit gevoel na enige minuten weer weg. Zet de cyclus van 6 weken goed door en uw huid is weer prachtig.

Extra informatie

Ingredienten

CARICA PAPAYA, CERA ALBA, CITRIC ACID, HYALURONIC ACID, MEL (HONEY), TINTICOSYN

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Medex Serum Phyto Hormones Flacon
Extra boost en herstellend
” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *