Official Medex dealer

Medex Nano-Emulsion
Extra boost en herstellend

SKU nano-emulsion-vit-c-e-q10-flacon-20-ml Productlijn Eigenschap ,

49.55

Koop dit product en krijg 50 Spaarpunten!

Over Medex Nano-Emulsion
Extra boost en herstellend

Beschrijving

Volledig nieuw principe voor huidtherapie

U wilt naast uw (goede) dagelijkse huidverzorging een “stoot”-therapie, die uw huid op korte termijn significant verbetert, maar u wilt (nog) geen Mesotherapie of cosmethische chirurgie, dan is Medex “Serum Repair Therapie” een oplossing. Medex “Serum Repair Therapie”, die u een paar weken als therapie kunt inzetten of … blijvend gebruiken als constante stimulans van de fibroblasten om een krachtige huid te behouden of te krijgen. Hierbij kunt u gewoon uw gebruikelijke crèmes, welke dat ook zijn, toepassen. De samenstelling maakt dat de werkstoffen een dermate sterke werking en penetratie hebben, dat het ook aangewezen is voor de huid van de man en de donkere huid.

“Nano-Emulsion vit. C/E & Q10” voor als u een periode achter de rug heeft die zijn sporen heeft achter gelaten Als uw huid het even zwaar te verduren heeft gehad, doordat u ziek bent geweest of een stressvolle periode achter de rug heeft, maar ook als u ’s winters een lange periode op kantoor of thuis met cv binnen heeft gezeten, dan heeft uw huid een speciale behandeling nodig. Medex heeft voor uw schoonheidsspecialist diverse keuzes van behandelingen en Medex-crèmes daarvoor. Dit kan nu aangevuld worden met “Nano-Emulsion vit. C/E & Q10” het allerbeste om uw huid weer in een topconditie te brengen.

Huidtype
droge huid – rimpelvorming door UV-schade – beschadigde huid door welke oorzaak dan ook – gestresste huid – teleangiëctasieën/couperose – hyperpigmentatie

Verpakking
Flacon 20 ml

Gebruiksaanwijzing
Met hulp van deze hoogwaardige natuurlijke vitamines wordt de doorbloeding gestimuleerd en rimpeltjes en andere oneffenheden weggevaagd. Een prachtige huid is het resultaat, als u twee maal daags enkele druppels onder uw dag- en nachtcrème aanbrengt. Combineer het gebruik van het serum met de Medex “Serum Repair therapie” behandeling in de salon voor een optimaal resultaat.

Tip: Wilt u in één keer zowel de hoornlaag als ook de overige lagen v/d epidermis aanpakken, dan is een combinatie van Serum “Phyto Hormones” + Nano Emulsion – Vit. C/E & Q10 een prachtige behandeling. Na het reinigen brengt u eerst Nano Emulsion – Vit. C/E & Q10 aan, deze lichtjes inmasseren en daarna enkele druppels Serum “Phyto-Hormones” aanbrengen. Zie binnen 3 dagen wat dit voor uw huid doet.

Extra informatie

Ingredienten

CARICA PAPAYA, CERA ALBA, CITRIC ACID, HYALURONIC ACID, MEL (HONEY), TINTICOSYN

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Medex Nano-Emulsion
Extra boost en herstellend
” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *