Official Medex dealer

Medex Serum 10.5 Arnyligine flacon
Extra boost en herstellend

SKU serum-10-5-arnyligine-flacon-20-ml Productlijn Eigenschap ,

49.55

Koop dit product en krijg 50 Spaarpunten!

Over Medex Serum 10.5 Arnyligine flacon
Extra boost en herstellend

Beschrijving

Volledig nieuw principe voor huidtherapie

U wilt naast uw (goede) dagelijkse huidverzorging een “stoot”-therapie, die uw huid op korte termijn significant verbetert, maar u wilt (nog) geen Mesotherapie of cosmethische chirurgie, dan is Medex “Serum Repair Therapie” een oplossing. Medex “Serum Repair Therapie”, die u een paar weken als therapie kunt inzetten of … blijvend gebruiken als constante stimulans van de fibroblasten om een krachtige huid te behouden of te krijgen. Hierbij kunt u gewoon uw gebruikelijke crèmes, welke dat ook zijn, toepassen. De samenstelling maakt dat de werkstoffen een dermate sterke werking en penetratie hebben, dat het ook aangewezen is voor de huid van de man en de donkere huid.

Twijfelt u of u aan Botuline Toxine (ook wel “Botox” genoemd) en/of Mesotherapie toe bent; heeft u nog wat weerstand daartegen; dan is Serum 10.5 Arnyligine, met 10% Argireline en 5% Inyline, precies iets voor u. Zonder dat een injectie nodig is, heeft u na 30 dagen intensief gebruik van “Serum 10.5 Arnyligine” min of meer hetzelfde effect.

Huidtype
lichte rimpelvorming – diepere rimpelvorming – kraaienpootjes – expressielijntjes

Verpakking
Flacon 20 ml

Gebruiksaanwijzing
2x daags druppelt u enige druppels “Serum 10.5 Arnyligine” met het pipet op uw vingers, u wrijft dit stevig in op de plaatsen die u nodig vindt, ook rondom de ogen, en laat dit 3 minuten intrekken. Daarna brengt u uw dagcrème aan.

Extra informatie

Ingredienten

CARICA PAPAYA, CERA ALBA, CITRIC ACID, HYALURONIC ACID, MEL (HONEY), TINTICOSYN

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Medex Serum 10.5 Arnyligine flacon
Extra boost en herstellend
” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *